Bisse Mağazasını Mardian Mall AVM´de açtı

Mardian Mall AVM yeni bir markaya daha ev sahipliği yaptı. Bisse giyim ilk mağazasını Mardian Mall´da açtı.

Gündem 10.10.2020 22:46:47 0
Bisse Mağazasını  Mardian Mall AVM´de açtı

Erkek giyiminin öncü markalarından Bisse, Mardin´deki ilk mağazasını Mardian Mall AVM´de açtı. Açılışa;  Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Bisse Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Kefeli, Mağaza sahibi Ali Ekinci, Mağaza sahibi Ömer Teker, katıldı.

Açılışta konuşan Bisse Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Kefeli, ?Gaziantep´te daha önce ilk açıldığımız günden beri bir bayimiz vardı ama ilk defa bölgesel bir bayi verdik. İnşallah Ömer Bey bu işi daha artıracak. Aynı zamanda Cezayir´de de bir projemiz var. Bu projemizi de biran önce hayata geçireceğiz.? dedi.

 /resimler/2020-10/10/2250352469386.jpg

?2-3 ay sonra Cezayir projesini başlatacağız?

Bisse Mağaza Sahibi Ömer Teker ise ?Bisse markasını bölgemize kazandırdığımız için ayrı bir gurur içerisindeyiz. Böyle dünyaya mal olmuş bir markayı Mardin´imize getirmekten ayrı bir kıvanç duyuyoruz. İnşallah Bisse mağazasının Güneydoğu bölge distribütörlüğünü almayı düşünüyoruz. Çok şükür Mardin mağazamızı açtık, akabinde Cezayir´i düşünüyoruz. 2-3 ay sonra Cezayir projesini başlatacağız. Böyle güzel bir markayı bölgemize kazandırdığımız için ayrı bir gurur içerisindeyiz. Böyle bir dönemde desteklerini bizden esirgemediler. Hem Onur Beye hem de Mustafa Amcaya şükranlarımı sunuyorum. Bana bir baba ve kardeş sıcaklığıyla yaklaştılar. Desteklerinden ötürü kendilerine çok minnettarız.? şeklinde konuştu.