Bölünmez, Seçim çalışmalarına katılmak üzere Mardin´e geldi

Mardin Eski Milletvekili İşadamı Süleyman Bölünmez, 31 Mart´ta yapılacak belediye seçimleri çalışmalarına katılmak üzere Mardin´e geldi.

Politika 7.03.2019 17:39:02 0
Bölünmez, Seçim çalışmalarına katılmak üzere Mardin´e geldi

Mardin´de görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya gelen İşadamı Süleyman Bölünmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatlarıyla AK Parti´nin seçim çalışmalarına destek olmak üzere Mardin´de bulunduğunu söyledi.

"Cumhurbaşkanımızın Emri ile Mardin´deyim"

Mardin´deki seçimlerde Ak Partinin saha çalışmalarına destek olmak üzere geldiğini belirten Bölünmez, ?Seçimlere dar bir zaman kaldı. Bu dar süre içerisinde her birinizi gazetelerinizde, çalışma ofislerinde ayrı ayrı ziyaret edip sohbet etme zamanı bulamayacağımdan bütün gazeteci arkadaşlarla bir arada buluşarak sizlerle özlem gidermek istedim. Bu vesileyle de; bir süre önce grup toplantısının ardından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yaşadığımız bir diyalog oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza Mardin´de seçim çalışmalarını sorması üzerine Mardin´de olmadığımı belirtmem üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız, Mardin´deki çalışmalarda ol? demesi üzerine bugün Mardin´deyim. Sayın Cumhurbaşkanımızın emri, Kültür eski Bakanımız AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal´ın talimatlarıyla 31 Mart mahalli seçimlerine kadar inandığımız liderimiz Sayın Erdoğan´a ve AK Parti´ye seçim çalışmalarına destekte bulunmak üzere Mardin´deyim. Kalan bu süre içerisinde 10 ilçemiz ile büyükşehir belediye başkanlığında seçimlerinin kazanılması için bütün gücümle gece-gündüz demeden çalışacağım? dedi.

"Büyükşehir´e Adaylık Başvurum Olmadı"

Bir gazetecinin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adalığı konusunda isminin çok öne çıkmış olmasına karşın neden adaylık müracaatında bulunmadığı yönündeki sorusu üzerine Bölünmez, ?Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğumu hiçbir yerde ve hiçbir platformda dile getirmedim. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımız, reisimizin böyle bir emri olursa bu konuda gereken neyse onu yaparız demişimdir. Ve aday adaylığı sürecinde de herkesin bildiği gibi; benim resmi bir talebim veya müracaatım olmadı. Hatta bu süre içerisinde bırakın genel merkeze gitmeyi, mümkün olabildiği kadar genel merkezin sağından ya da solundan geçmemeye çalıştım ve geçmedim de. Büyükşehir belediyesi için iki değerli arkadaşımızın resmi başvurusu oldu, bunlardan biri de bugün adayımız zaten .?dedi./resimler/2019-3/7/1740359526563.jpg