Boyalı merdiven modası Kızıltepe´de

İlk olarak İstanbul Cihangir´de geçtiğimiz yıl gökkuşağının renklerine boyanan merdiven furyasına Kızıltepe´de anaokulu ile katıldı.

Gündem 20.10.2015 08:10:41 0
Boyalı merdiven modası Kızıltepe´de

Birçok şehir, ilçe, semt ve yerleşim alanlarında başlayan merdivenleri gökkuşağı renklerine boyama modasına Kızıltepe´de Sabiha Gökçen Anaokulu da katıldı.

 

Kızıltepe´de Sabiha Gökçen Anaokulu idareci ve öğretmenleri daha önce Cumhuriyet ilköğretim okulunun arka giriş kapısı olan ve kullanılmayan alanı temizleyip gökkuşağına boyadılar.

 

Yaz döneminde tinercilerin uğrak yeri olan merdiven bölümünün bakımını yapıp duvarlarını boyarken, merdivenleri de gökkuşağı renklerine boyadılar. Tinercilerin mekanını gökkuşağına çeviren Okul yönetimi boyanan merdivene ayrıca gökkuşağı çizeceklerini ve hikaye etkinliğinde öğretmenlerini görebilecekleri şekilde öğrencileri merdivende oturtarak ders dinlemeleri hedeflenirken öğrenciler merdivenlerde dizilerek hatıra fotoğrafı çektirmeye başladı bile.

 

Türkiye´de birçok merkezde çeşitli renklere boyanan merdivenler büyük ilgi görmüş birçok kişi bu noktalara giderek fotoğraflar çektirmeye başlamıştı.

İsmail AYDOĞAN