Büyükşehir Belediyesi Çocuk Aktivite ve Spor Merkezi Açılıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 7-10 yaş arası çocuklar için Çocuk Aktivite ve Spor Merkezini açıyor. Kayıtlar, 26 Ekim 2020 tarihinde başlayacak.

Spor 21.10.2020 18:25:32 0
Büyükşehir Belediyesi Çocuk Aktivite ve Spor Merkezi Açılıyor

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından, dünya ve Türkiye´de başlayan yeni tip koranavirüs salgını nedeniyle aktivitelerine ara verilen Çocuk Aktivite ve Spor Merkezi (Kulüp Başak) kapılarını 7-10 yaş aralığında çocuklar için yeniden açıyor.

Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanacağı Çocuk Aktivite Ve Spor Merkezinde çocukların, gelişimsel evrelerini destekleyen, sanatsal yönlerini keşfetmeyi sağlayan, zihinsel gelişimlerini güçlendiren ve hayal güçlerinin sınırlarını zorlayan, ?Koordinasyon, kardiyovasküler, dans atölyesi, zeka oyunları, teknolojik oyunlar? gibi eğitimler verilecek.

Öğretmenevi yanında bulunan Kulüp Başak´a kayıtlar 26 Ekim 2020 tarihinde başlayacak. Kayıtlar Kulüp Başak´ta yapılırken velilerden 1 adet kimlik fotokopisi ile 1 adet kayıt formu istenecek.

Çocuk Aktivite ve Spor Merkezi, ücretsiz bir şekilde çocuklara hizmet verecek.