Büyükşehir Belediyesi okullara top dağıtmaya başladı

Mardin Büyükşehir Belediyesi mardinmasa birimi Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında okullara top dağıtmaya başladı.

Spor 26.11.2019 12:08:59 0
Büyükşehir Belediyesi okullara top dağıtmaya başladı

Büyükşehir Belediyesi, gençlerin spora yönlendirilmesi ve eğitime katkı konusunda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamında Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı mardinmasa birimi hayata geçirdiği 38 sosyal sorumluluk projesinden biri olan "Topu Olmayan İlkokul Kalmasın Projesi?yle 10 ilçenin kırsal mahallelerdeki okullara top dağıtmaya başladı.

Proje Sorumlusu Esra Varlık, projedeki amacın çocukları spora yönlendirmek olduğunu vurgulayarak, ?Mardin Büyükşehir Belediyesi mardinmasa birimi olarak Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Mustafa Yaman´ın destekleriyle 38 sosyal sorumluluk projemizden biri olan "Topu Olmayan İlkokul Kalmasın" projesi kapsamında okullarımızı ziyaret ediyoruz. Bu projeyle kırsal kesimlerdeki öğrencilerimizin spora yönelik motivasyonlarını artırarak onları spora teşvik etmeye çalışıyoruz? dedi.

 Her alanda olduğu gibi spor alanında da çocukların yanında olmaya çalıştıklarını belirten Varlık, şunları söyledi:

 ?Çocuklar top ile beraber spor yapsınlar, sporun keyfine varsınlar diye bu projeyi başlattık. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Mustafa Yaman´ın önderliğinde yürütülen bu projenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Proje kapsamında okullarda hem top dağıttık hem de çocuklarla oyunlar oynayarak güzel bir vakit geçirmelerini sağlamaya çalıştık.  Çocukların spora yönlendirilmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Ayrıca ziyaret ettiğimiz okulların eksikleri gidermek amacıyla tespit ettiğimiz eksikleri not alıyoruz?

Top dağıtımında, öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansırken okul öğretmenleri, okullardaki top eksiklerin giderilmesinin öğrencilerin beden eğitimi dersine katkı sunması açısından önemli olduğunu dile getirerek Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman´a teşekkür ettiler.