Can çekişen amatör kulüp temsilcileri Demirkaya ile görüştü

Kızıltepe Amatör Spor Kulüpler Birliği ilçedeki amatör kulüplerin sorunları için AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ile görüştü.

Spor 1.12.2020 12:52:00 0
Can çekişen amatör kulüp temsilcileri Demirkaya ile görüştü

Kızıltepe Öğretmenevinde yapılan kahvaltıda sonra gerçekleşen görüşmede amatör kulüplerin içinde bulunduğu sıkıntı ve sorunlar dile getirildi.

Cengiz Demirkaya, takımların bir araya gelerek kurdukları kulüpler birliğine çok sevindiğini  sporun içinden geldiği için ayrıca bu oluşuma çok mutlu olduğunu söyledi. Bu oluşuma katkı sunan kulüp başkanlarını canı gönülden tebrik ettiğini Kızıltepe’nin böyle bir oluşuma ihtiyacı olduğunu söyledi.

Demirkaya toplantıya katılan kulüp başkanları ile bire bir görüşerek aldığı notlarla bu işin takipçisi olacağını amatör kulüplerimiz için her türlü fedakârlığın yapılması için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Kızıltepe Amatör Spor Kulüpler Birliği yöneticileri de ilgi ve alakalarından dolayı Cengiz Demirkaya teşekkür ederek, Demirkaya’nın sorunları ile yakından, ilgileneceğine  inandıklarını ifade ederek hep birlikte Kızıltepe’nin sporu için uğraşacaklarını belirttiler.