Çantacılara jandarma operasyonu

Artuklu İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu 4.360 paket sigara, 160 adet kaçak içki, 130 paket puro ile 4 kg kaçak nargile tütünü ele geçirildi.

Asayiş 20.10.2021 21:21:00 0
Çantacılara jandarma operasyonu

 

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Mardin-Nusaybin karayolu üzerinde Ortaköy mevkiinde yapılan yol kontrol ve araması esnasında içinde çantacıların bulunduğu yolcu otobüsünde yapılan aramada gümrük kaçağı alkol, sigara ve muhtelif kaçak malzeme ele geçirildi.     

Artuklu İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu "ÇANTACI" olarak tabir edilen, kaçak malzemeleri temin edip para karşılığı malzemeyi asıl sahiplerine teslim eden 23 şüpheli şahıs Ortaköy mevkiinde yapılan yol kontrolünde yakalandı. 

Durdurulan otobüste ve otobüste bulunan şahısların üzerinde yapılan aramada 4.360 paket sigara, 160 adet kaçak içki, 130 paket puro ile 4 kg kaçak nargile tütünü ele geçirildi.  
  
Söz konusu olayla ilgili kaçak malzemelere el konulduğu, şüpheli şahısların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: Çantacılara jandarma operasyonu