Cemil Aydoğan´dan Kaymakam Yüzer´e panel teşekkürü

MGC Başkanı, Barış Aktivisti ve Gazeteci Cemil Aydoğan, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer´i böyle bir paneli Kızıltepe genliğine kazandırdığı için kurumsal olarak teşekkür etti

Politika 22.12.2018 19:35:09 0
Cemil Aydoğan´dan Kaymakam Yüzer´e panel teşekkürü

Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gençlik Merkezinin düzenlediği ?Oyun Kuran Türkiye´ konulu panele Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ve Gazeteci Veyis Ateş konuşmacı olarak katıldı. Panel Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleşti.

Panele Kaymakam Mehmet Yüzer´in davetlisi olarak katılan MGC Başkanı, Barış Aktivisti ve Gazeteci Cemil Aydoğan, Kaymakam Yüzer´e kurumsal olarak teşekkür etti. Aydoğan, ?, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer´i organize ettiği ?Oyun Kuran Türkiye? panelinde Panelist "Veyis Ateş ve Mete Yarar" kültürel olarak tabandan tavana ortaokul, lise ve üniversite gençlerine ilk defa Kızıltepe´de kitlesel bir konferansı hayata geçirdiler, yapılan etkinliğe, MGC başkanı "Cemil Aydoğan" olarak bu konferansı hayatta geçiren , Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer´i teşekkür ediyorum.? dedi.

 /resimler/2018-12/22/1936111049338.jpg

Barış Aktivisti ve Mezopotamya gazeteciler cemiyeti başkanı Cemil Aydoğan kendi yazdığı Hz İbrahim den bugüne insanlığın direniş tarihi 5. baskısını İngilizce baskısı ile beraber, birer Mezopotamya tarihini gazeteci yazar Veyis Ateş ve Mete Yarar´a hediye etti.