Cemil Aydoğan'dan Kurban Bayramı mesajı

Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gündem 19.07.2021 23:10:00 0
Cemil Aydoğan

Merkezi Mardin Kızıltepe'de bulunan Anadolu gazeteciler cemiyeti başkanı "Cemil Aydoğan"Toplumsal mücadeleyi amaç eden, bir Bayram mesajı yayınladı.

Aydoğan, "Bayramlar kainatın sahibi, yüce Allah tarafından, insanlığa, toplumsal uzlaşma, barış ve kardeşliği amaç etmektedir. Bu amaçlar, insanlara'da önemli sorumluluklar getirmektedir. Dünün zalim olan, Allah inancını red eden, Nemrutların, Firavunların,ve Şeddatların zulüm ve işkence sistemleri, bugün'de tarihte olduğu gibi, özü bir olan, sadece biçimsel olarak giydikleri değişik elbiseler ile, modern Emperyalist ve sömürgeci sistemleri ile dünya'ya, taşaronları ile beraber hükmetmeye devam ediyorlar. Bu sistemleri yıkmak için, Allah inancına dayalı olan, Tevrat, Zebur, İncil ve son kutsal kitabımız olan, Kur'an-ı Kerim'de, iki Dünyada mahcup olmamak amacıyla, bize özel ve genelde, bazı tarihi sorumluluklar yüklemiştir. Bu sorumluluk, Allah inancında samimiyet, insan hakları barış ve demokrasi mücadelesinde, bizlere'de adalet savaşçısı olarak milleti sevmeyi ve vatansever olmayı farz kılmıştır.

Bu inanç ve kriterler doğrultusunda, islamın ve insanlığın bayramını kutluyorum. Bu Bayramın size, ailenize, ülkemize ve tüm insanlığa Barış mutluluk ve hoşgörü getirmesini diliyorum. Tüm inançlı insanlara en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Cemil Aydoğan' Kurban Bayramı mesajı