Cevhertepe Spor Voleybol takımı destek bulamıyor

Kızıltepe´yi Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig´de temsil edecek olan Cevhertepe Spor, maddi destek bulamıyor. Zorlu rakiplere karşı mücadele edeceklerini anlatan Kulüp Başkanı Turgut Cevheroğlu, "Transfer yapabilmek için iyi bir bütçeye ihtiyacımız var.

Spor 9.09.2019 13:27:29 0
Cevhertepe Spor Voleybol takımı destek bulamıyor

SELMAN GÜNEŞ

Kızıltepe´yi Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig´de temsil edecek olan Cevhertepe Spor, maddi destek bulamıyor. Zorlu rakiplere karşı mücadele edeceklerini anlatan Kulüp Başkanı Turgut Cevheroğlu, "Transfer yapabilmek için iyi bir bütçeye ihtiyacımız var. Ama maalesef sponsor bulamıyoruz" dedi.

 

Kızıltepe´de dayı ve yeğenlerin kurduğu Cevhertepe Spor Voleybol takımı geçtiğimiz yıl kısık bütçeyle ve kendi imkanlarıyla büyük bir başarı elde ederek 1. lige yükseldi. Sarı Kırmızılı takım kadrosunu güçlendirmek için en az 10 transfer yapmalı. Ancak Kızıltepe temsilcisi maddi imkânsızlıklarla boğuşuyor. Ligin başlamasına 1 ay kaldı ve Cevhertepe Spor parasızlıktan dolayı neredeyse transfer yapamıyor. Kulübün Kurucu Başkanı Turgut Cevheroğlu, Kızıltepe´de başta iş adamlarının ve milletvekillerinin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi. Kızıltepe´de çok güzel bir spor atmosferi oluşturduklarını anlatan Cevheroğlu, "Lig 12 Ekim´de başlayacak. İlk maçımızı Tokat Niksar´a karşı kendi sahamızda oynayacağız. Bu takımı 2´nci ligden 3 beden eğitimi öğretmeni dayı ve yeğen imkansızlıklara rağmen 1. lige çıkardık. Ortalama 10 transfer yapmamız gerekecek. Yetkili kişiler, mülki amir, iş adamları ve milletvekillerinden maddi ve manevi destek bekliyoruz. Lige 1 ay kaldı ve destek yok. Bu takım başka bir şehirde olsaydı çok farklı ilgi görecekti. Bize destek çıkılırsa İlçemizde çok güzel bir atmosfer oluşacak" dedi.