CHP Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Kızıltepe ilçe başkalığını ziyaret etti

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu Mardin ve ilçelerinde parti içi denetim faaliyeti kapsamında Mardin CHP İl Başkanı Mahmut Duyan ile birlikte Kızıltepe ilçe başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

2.05.2016 14:48:40 0
CHP Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Kızıltepe ilçe başkalığını ziyaret etti

Kızıltepe ilçe başkanlığı ziyaretin bir konuşma yapan CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu şunları söyledi. ? Bölgemiz ciddi bir terör tehdidi ile karşı karşıya ticaret durma noktasına gelmiş insanlar her zamanınkinden daha fazla mutsuzlar bunu görebiliyoruz herkesle görüştüğümüzde konuştuğumuzdu bunu anlayabiliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkeyi kuran ideolojidir bu ülkeyi kuran partidir Cumhuriyet Halk Partisinin politikaları açık ve nettir biz ülkemizde barış ve huzur ortamı istiyoruz. Barış ve huzur ortamında ancak ticaret yapabilirsiniz üretebilirsiniz ürettiğinizi paylaşabilirsiniz. İnsanlarımızı ancak barış ve huzur ortamında mutlu edebilirsiniz zengin edebilirsiniz devlet vergi toplayabilir eğitim faaliyetlerini sağlık faaliyetlerini rahatlıkla yürütebilir.  Gerek emniyet teşkilatımızı ziyaret ettik gerekse vatandaşlarımızı dolaştık herkeste tedirginlik var neden çünkü kaynağı belli olan dış güçler tarafından desteklenen içerideki de yandaş bulan bir terörle karşı karşıyayız.

 

Maalesef 4 sene önce hiç tasvip etmediğimiz bir şekilde kamu oyunun gözleri önünde gizlenerek terör örgütü iye mevcut iktidar görüşmelere başladı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak hep destek de verdik neden kimsenin burnu kanamasın istiyoruz. ülkemizde huzur olsun barış olsun istiyoruz.  4 sene boyunca neden silahlar patlamadı şimdi neden patlıyor Terör Örgütü PKK yada İŞİD yada El Nusra nerden silah buluyor nereden terörist buluyor nasıl 71 tane ilden bu örgütlere katılım oluyor bunların her birinin araştırılmasını istedik kim istedi Cumhuriyet Halk Partisi neden bu ülkenin kurucusu Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkede insanlar mutlu olsun üretsin işine baksın istiyoruz. Bizde Güneydoğunun en büyük sorunu işsizliktir terör işsizlikle çoğalır büyür yeşerir işsizliği çözemediğiniz zaman göçü önleyemediğiniz zaman üreten bir ülkeyi yaratamadığınız zaman her türlü sorunla karşı karşıya kalırsınız.? Dedi.

 

Ziyaret kapsamında Nusaybin´i de ziyaret ettiklerini belirten CHP Mardin İl Başkanı Mahmut Duyan ise ?Nusaybin girişinde çok tabi çok yoğun bir güvenlik güç kontrolü vardı biz sayın validen izin alarak gittik ilca kaymakamı emniyet amiri ve jandarma bölük komutanıyla sohbet ettik. Tabi halkla görüşme imkanımız olmadı güvenlik nedeni ile gerçekten içler acısı orada dumanlar yükseliyor bir çatışma mevcuttu  o yüzden müsaade etmediler bizde onları kırmamak için geri döndük.? Dedi.