CHP Kızıltepe ilçe başkanlığına Yaman atandı

Genel merkez tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Kızıltepe ilçe başkanlığına yapılan atamayla göreve İsmail Yaman getirildi.

Politika 17.08.2023 07:17:00 0
CHP Kızıltepe ilçe başkanlığına Yaman atandı

Cumhuriyet Halk Partisi Kızıltepe ilçe başkanlığına CHP Genel merkezi tarafından atama yapıldı. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin ardından CHP genel merkezi tarafından aralarında Mardin’in de bulunduğu 6 ilin il başkanlarıyla birlikte bazı ilçe teşkilatları görevden alınmıştı.

Geçtiğimiz ay CHP Mardin il başkanlığı görevinden alınan Mehmet Kılıçaslan’ın yerine CHP Genel Merkezi tarafından Mardin il başkanlığı görevine kongre sürecine kadar Prof. Dr. Mehmet Hasan Eken atanmıştı. İl başlanlığı değişiminden sonra CHP Kızıltepe İlçe Başkanı Şeyhmus Abdioğlu’nun yerine de İsmail Yaman’ın getirildiği açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kızıltepe ilçe başkanlığı görevine getirilen İsmail Yaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile görevi Şeyhmus Abdioğlu’dan devr aldığını belirterek, Önceki Dönem Kızıltepe İlçe Başkanımız Sayın Şeyhmus Abdioğlu’na emekleri ve çalışmaları için teşekkür ederim. Hepimize Hayırlı Olsun.” Açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kızıltepe ilçe başkanlığı getirilen İsmail Yaman’a  görevini devreden Şeyhmus Abdioğlu’da Yaman’a görevinde başarılar diledi.