CHP Mardin Milletvekili adayı Karaboğa’nın seçim çalışmaları devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Mardin Milletvekili Adayı Şükrü Karaboğa seçime sayılı günler kala çalışmalarını da hızlandırdı. Karaboğa, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra kırsal mahallelerde de ziyaretler gerçekleştiriyor.

Politika 28.04.2023 22:51:00 0
CHP Mardin Milletvekili adayı Karaboğa’nın seçim çalışmaları devam ediyor

CHP Mardin Milletvekili Adayları Mehmet Sait Çelebi, Şükrü Karaboğa, Nurettin Kılıç ve CHP Mardin İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan ve partililer esnaf, sivil toplum kuruluşları ve  iş insanları ve kırsal mahallelerde ziyaretler gerçekleştiriyor. CHP’nin adayları, seçmenden 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde destek isterken iktidarlarında yapılacak hizmetleri anlatıyor.

Seçim çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Karaboğa, “Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran’ı ziyaret ettik. Muhtarlarımız devlet ile vatandaşlar arasındaki köprüdür. Muhtarlarımızın zamanı geldiğinde vatandaşımızın eli, kolu ve gözü olduğunu da biliyoruz. Bu vesileyle de görüşmemizin sonunu Sayın Hatip Şeran’ın “En iyi siyasetçi muhtarının koluna giren siyasetçidir.” Sözleriyle bitirdik ve salonda yükselen alkışlar eşliğinde kendisine teşekkür ettik.” dedi.

Karaboğa, Ticaret ve Sanayi Odasına yaptıkları ziyarete de ilişkin şunları dile getirdi: “Kıymetli dostum ve abim olan Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar’ı ziyaret ettik ve dostluğumuzu tazeledik. Misafirperverliği için teşekkür ederiz.”

Necara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret ettiklerini vurgulayan Karaboğa,  “Derneğin başkanı ve aynı zamanda Necara ailesinin büyüğü Edip Yılmaz ile görüştük. Kızıltepemizin köklü ailelerinden olan Necara Aşireti sosyal yardımlar konusunda her zaman ön planda olmuştur. Önümüzdeki seçimde de tercihlerini bizden yana kullanacaklarını beyan ederek birlikteliğimizi daha da güçlendirdiler.” diye konuştu.