CHP Milletvekilleri Sarıbal ve Kaytancıoğlu’ndan Hububat Merkezine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Mardin’de kuraklıktan zarar gören üreticilerle bir araya geldi.

Politika 20.05.2021 00:16:00 0
CHP Milletvekilleri Sarıbal ve Kaytancıoğlu’ndan Hububat Merkezine Ziyaret

Yeni hasat sezonu dolayısıyla incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili  ve Genel başkan başdanışmanı Orhan Sarıbal ve Edirne Milletvekili Okan Kaytancıoğlu, Mardin İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan, Kızıltepe İlçe Başkanı Eyüp Kalkan ve Beraberlerinde partili Bir Heyetle Hububat Ticaret Merkezini ziyaret ettiler.

 

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan CHP heyeti; Zahireci esnaflarla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

 

Ziyaret dolayısıyla ortak bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri Orhan Sarıbal ve Okan Kaytancıoğu, "Bölgede yaşanan kuraklık nedeniyle çiftçilerin ciddi zararları söz konusudur. Bu konuyu mecliste gündeme getireceklerini ve konuyla ilgili detaylı rapor hazırlayacaklarını ve kamuoyuyla paylaşacaklarını söyleyen, CHP Milletvekilleri, zarar gören çiftçilere gerekli yardımların yapılması konusunda Ana muhalefet partisi olarak konun takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

Ziyaret dolayısıyla bir konuşma yapan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) ve Kızıltepe hububat ticaret merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter,  CHP Milletvekilleri Sayın Orhan Sarıbal ve Sayın Okan Kaytancıoğlu’nun ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Öter, “ Mesleki ve sosyal alanlarda faaliyet yürüten örgütlü sivil toplum örgütü (STK) Olarak Ülkemizin ortak değerlerine sahip, tüm siyasi partilerimize her zaman eşit yakınlıkta olduk, bundan sonrada bu ilkeli, prensiplerimiz devam edecektir. "dedi.