CHP´li milletvekilleri Mardinli iş insanları ile buluştu

TBMM Dışişleri Komisyonu üyesi ve CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre ve Ankara Milletvekili Murat Emir, Mardin Organize Sanayi Bölgesi´nde iş insanları ile ekonominin durumu ve KOBİ´lerin sorunları ve çözüm yollarını konuştu.

Politika 20.10.2020 21:45:08 0
CHP´li milletvekilleri Mardinli iş insanları ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Yunus Emre ve  Ankara Milletvekili Murat Emir, bir dizi ziyaret ve temas için Mardin´e geldi. CHP´li Milletvekilleri  İlçe Başkanı Eyüp Kalkan ve partililerle birlikte Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünü ´nü ziyaret etti.  CHP heyetini Mardin Organize Sanayi Bölgesi (Mardin OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nasır Duyan, Mardin OSB Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Karaboğa, Faysal Sun ve Eyüp Dölek karşıladı. İş insanları ile konuşan CHP´li vekiller, pandemi sürecinde ekonominin durumu ve KOBİ´lerin sorunları ile çözüm yollarını konuştu.

 

Murat Emir: Pandeminin ekonomik koşullarımızda çok ağır sonuçlar doğurduğunu biliyoruz

Toplantı öncesi konuşan Ankara Milletvekili Murat Emir, ?Tüm dünya ve Türkiye ağır bir pandemi döneminden geçiyor. Dolayısıyla pandeminin ekonomik koşullarımızda çok ağır sonuçlar doğurduğunu hep beraber biliyoruz ve yaşıyoruz. Genel merkezimiz özellikle Türkiye´deki  küçük ve orta boydaki işletmelerin  ne durumda olduklarını yaşadıkları sıkıntıları ve Ankara´dan beklentilerini  bizzat öğrenmek üzere bütün milletvekilleri her ile heyetler halinde gönderdi.  Biz de bu görev kapsamında buradayız. İlk ziyaretimizde Mardin Organize Sanayi Bölgesi´ne geldik. Burada Mardin´imizin özellikle sanayisini, işletmelerini, sorunlarını  konuşmak ve notlarımızı almak istiyoruz. Burada yaşanılan sıkıntıların Ankara´da genel merkezimiz tarafından değerlendirileceğini ve ilgililerle paylaşılacağını belirtmek isterim.? dedi.

 

Nasır Duyan: Hepimiz ülkemiz için, bölgemiz için çaba sarf ediyoruz

Pandemiden dolayı ülkenin ciddi bir sıkıntı içerisinde olduğuna anlatan Mardin OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nasır Duyan,  ?Aslında Sayın Milletvekili Murat Emir´in dediği gibi bu pandemiden dolayı ülke çok ciddi bir sıkıntı içerisinde. Biz de bu pandemiden en az zararla ekonomik olarak nasıl atlatabiliriz diye ekonomik görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz.  Sıkıntılarımızı zaman zaman  Ankara´ya dillendiriyoruz. Sorunları Ankara´da masa başında değil de sahada incelenip birebir ilgili muhataplarla görüşülüp dinlendirilmesi konusunda taleplerimiz her zaman olmuştur. Biz sorunları paylaşacağız. Hepimiz ülkemiz için, bölgemiz için çaba sarf ediyoruz.  Hangi partiden, hangi siyasi fikir olursa olsun bizim tek bir amacımız var ülkenin ekonomisinin kalkınması ve  çabamız o yönde. ? diye konuştu.