Cıdıroğlu hane ziyaretlerine devam ediyor

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu, “Ulusal Hane Ziyareti” programı kapsamında hane ziyaretleri yapmaya devam ediyor.

Gündem 29.12.2022 13:06:00 0
Cıdıroğlu hane ziyaretlerine devam ediyor

Bu hafta Kaymakamlık ve Belediye kurum amirleri ile birlikte Ekinlik, Elbeyli ve Eskin Kırsal Mahalleleri ziyaret edildi. Ziyaret ettiği ailelerle sohbet edip yakından ilgilenen Kaymakam/Belediye Başkan V.Fatih Cıdıroğlu, ailelerin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinledi ve onlardan öneriler aldı. 

Bu hane ziyaretleri sayesinden Kaymakam/Belediye Başkan V. Fatih CIDIROĞLU vatandaşları birinci ağızdan dinleme fırsatı buluyor İhtiyaçların ve taleplerin en kısa sürede karşılanacağını bildiren Kaymakam Cıdıroğlu, devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını, milletin her bir derdini kendilerine dert edindiklerini belirterek bunların çözümü konusunda tüm gayretleriyle çalışmalarının devam edeceğini söyledi. 

Hane ziyaretleri sonrasında  Kaymakam/Belediye Başkan V.Fatih Cıdıroğlu Ekinlik, Elbeyli, Eskin Mahallelerinde bulunan okulları ziyaret ederek buradaki öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye eden Kaymakam Cıdıroğlu kırsal mahallelerden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: Cıdıroğlu ziyaretlerine devam ediyor