Çocuklar hayallerini çizdi Movapark gerçeğe dönüştürdü.

Hayallerindeki Oyuncağı Çizdiler Gerçeğini Aldılar. Hayaller Birlikte Gerçekleşti!

25.12.2017 13:10:34 0
Çocuklar hayallerini çizdi Movapark gerçeğe dönüştürdü.

Movapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi hayalleri hayata geçirmeye devam ediyor. Çocukların Hayalinde çizdiği oyuncağı Movapark AVM gerçeğe dönüştürüp çocuklara hediye etti.

Kızıltepe´de bulunan Movapark AVM tarafından bu yıl 2.sini düzenlenen Hayallerindeki çizimleri gerçeğe dönüştürme projesine katılarak Hayallerindeki çizimleri gerçeğe dönüştürme şansını yakalayan 4-6 yaş grubu çocukları oyuncaklarına kavuştu.

Mardin´in prestij projesi olan Movapark AVM´nin sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ettiğini belirten Movapark yönetimi hayata geçirilen prole ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, Açıldığı günden bu yana geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayal güçlerini harekete geçiren, yaratıcılıklarını geliştiren projeler ile buluşturan Movapark, bu yıl 2.sini düzenlediği ?Hayalindeki Oyuncağı Çiz Sana Hediye Edelim? projesinin atölye çalışmalarını tamamlayarak çizimleri oyuncağa dönüştürdü. Hayallerini 11, 18 ve 25 Kasım´da bizlere teslim eden 4-6 yaş grubu çocuklarımız oyuncaklarına kavuştu. Hedeflerine hayal ederek ulaşan miniklerimiz mutlu biz mutlu!

7´den 70´e herkesi kapsayan proje hem emek sahibi kadınlarımızı heyecanlandırmış, hem de çocuklarımızı yeni yıla girerken mutlu etmiştir. Movapark´a gelen minik misafirlerimiz, içlerinde var olan üretme potansiyelini resmederek bizleri de heyecanlarına ortak etmişlerdir.

 Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Ahmet Odabaş proğramda yaptığı konuşmada bu güzel fikri hayata geçirenlere ve emeği geçenlere teşekkür ederek herkesin yeni yılını kıtladı.

Kızıltepe Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde faaliyet yürüten emek sahibi kadınların dikmiş olduğu oyuncaklar, Movapark´ta gerçekleşen ödül töreninde Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Ahmet Odabaş, Aile Destek Merkezi Müdürü Aslı Çiçek ADEM kadın çalışanları, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Kılıç ve Movapark AVM Genel Müdürü Nazlı Özdemir tarafından ödül sahibi miniklere dağıtıldı.

Hedeflerine hayal ederek ulaşan minikler mutluluk içinde ödüllerini alıp sevinçlerini aile bireyleri ve diğer çocuklar ile yaşadılar.