Çocuklar hayallerini çizdi, Movapark gerçekleştirdi

Çocuklar hayallerindeki oyuncakları çizdi, Movapark alışveriş ve yaşam merkezi, ve Kızıltepe Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi (ADEM) çocukların resmettiği oyuncakları gerçeğe dönüştürdü. O oyuncaklar bugün çocuklara hediye edildi.

Yaşam 28.12.2018 19:36:06 0
Çocuklar hayallerini çizdi, Movapark gerçekleştirdi

SELMAN GÜNEŞ

Movapark alışveriş ve yaşam merkezi açıldığı günden bu yana sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Movapark bu yıl 3´üncüsünü düzenlediği ?Hayalindeki Oyuncağı Çiz, Sana Hediye edelim? projesinin atölye çalışmalarını 17 ve 24 Kasım 2018 tarihlerinde tamamlamıştı. Atölyelerde çizimlerini resme dönüştüren 4-8 yaş  aralığındaki çocuklara oyuncakları teslim edildi.  

 Movapark´ın Kızıltepe Kaymakamlığı Aile Destekleme Merkezi katkılarıyla gelenekselleşen projesinde, çizimleri oyuncağa dönüşen çocuklar ve  emek sahibi kadınlar da heyecana ortak oldu. Törende bir araya gelen çocuklar palyaço ile unutulmaz bir gün yaşadı.  ADEM bünyesinde faaliyet yürüten kadınların dikmiş olduğu oyuncaklar, Movapark´ta gerçekleşen ödül töreninde Kızıltepe Kaymakamının eşi Filiz Yüzer, Aile Destek Merkezi  Müdürü Aslı Gülden Çiçek ve Movapark AVM Genel Müdürü Nazlı Özdemir tarafından verildi./resimler/2018-12/28/1937247178770.jpg

 Hayallerine yeni oyuncakları ile kavuşan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.