Çomaktekin: Mardin halkı bu takıma sahip çıkmalı

Mardin Büyükşehir Belediyespor Başkanı Hadi Çomaktekin, Mardin Büyükşehir Belediyespor´un Vali Mustafa Yaman´ın destekleri ile başarılar elde ettiğini dile getirdi. Çomaktekin, ?Mardin halkı bu takıma sahip çıkmalı. İnşallah Mardin´in bir takımı 3. Ligde

Spor 2.12.2018 18:59:51 0
Çomaktekin: Mardin halkı bu takıma sahip çıkmalı

Selman Güneş

Mardin Büyükşehir Belediyespor Hakkari Yüksekova Belediyespor´u 3-1 yenerek rakibi 1970 Ağrı´nın puan kaybetmesiyle liderliğe yükseldi. Mardin Büyükşehir Belediyespor Başkanı Hadi Çomaktekin Hakkari Yüksekova Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Çomaktekin, ?Rakibimiz Yüksekova´yı yenerek, rakibimiz Ağrı´nın yenilmesiyle tekrar liderliğe yükseldik.  Büyükşehir Belediyspor´un bu seviyeye gelmesinde Valimiz Mustafa Yaman´ın büyük bir katkısı var.  Çok büyük emekleri var. Maddi ve maddi desteği var. Mardin halkı bu takıma sahip çıkmalı. İnşallah Mardin´in bir takımı 3. Ligde olacak.? dedi.

 

Maçta iki gol atan Abdulkadir Özdemir, ?Maçın ilk yarısında kötü oynadık. İkinci yarıda daha iyi oynadık. Ben de ikinci yarıda gol attım kendi adıma çok mutluyum. Bu maçımızı aldık. İnşallah Mardin´imizi üst liglere çıkarırız.  Bu galibiyeti taraftar ve yönetimimize armağan ediyoruz.? diye konuştu.

 

Takım Koordinatörü Halim Duyan da ? ilk yarıda istediğimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda reaksiyon göstererek daha iyi oynadık. İkinci yarıda daha iyi oynadık bunu golle taçlandırdık. Sonuç çok farklıydı ilk yarıda onlar iyi oynadı. Ama ikinci yarıda biz iyi oynadık ve liderliğe de yükseldik.? şeklinde konuştu.