Covid-19 tedavisi gören Mardinli genç akademisyen vefat etti

Mardin’in Nusaybin ilçesi doğumlu akademisyen Fahrettin Çiçek, Ankara’da Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah vefat etti.

Yaşam 29.04.2021 14:42:00 0
Covid-19 tedavisi gören Mardinli genç akademisyen vefat etti

AK Parti 26. dönem Mardin Milletvekili-İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile iki dönemdir TBMM’de danışman olarak görev yapan Nusaybinli Fahrettin Çiçek, bir süre önce yakalandığı Covit-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Herkesin yarımına koşan, memleketine ve insanlara olan yardımseverliği ve sevecenliğiyle tanınan Çiçek’in erken vefatı sevenlerini derinden üzdü.

Bir dönem Mardin Artuklu Üniversitesi Yapı ve İmar Daire Başkanı olarak görev yapan Fahrettin Çiçek, Batman Üniversitesi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu.

Evli ve üç çocuk babası olan merhum Çiçek, yaklaşık iki hafta önce yakalandığı Covit-19 nedeniyle Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Üç gün önce durumu ağırlaşarak entübe olan Çiçek, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Merhum Çiçek’in cenazesi Ankara’dan uçakla önce Şırnak’a ardından da Nusaybin’e getirilecek.

Çiçek, Bahçebaşı (Bawerne) Mahallesi’ndeki aile kabristanında defnedileceği öğrenildi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, “Değerli kardeşim Öğretim Görevlisi Fahrettin Çiçek, bu mağfiret ikliminde Rahmet-i Rahman’a kavuştu. Korona imtihanımız can yakıyor, can alıyor. Rabbim rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.” ifadelerini kulland