ÇUHADAR´DAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Gazeteci- Televizyoncu Murat Çuhadar da AK Parti Artuklu Belediye Başkan Aday Adayı olacağını belirtti. Çuhar, farklı bir belediye başkan modelini uygulayacağını söyledi.

Politika 1.11.2018 14:47:08 0
ÇUHADAR´DAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Gazeteci- Televizyoncu Murat Çuhadar da AK Parti Artuklu Belediye Başkan Aday Adayı olacağını belirtti.  Çuhar, farklı bir belediye başkan modelini uygulayacağını söyledi.

 

2019 Yeril Seçimlere aylar kala  Gazeteci Murat Çuhar AK Parti´den Artuklu Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıkladı. Çuhadar, "Başvurular başlar başlamaz resmi başvurumu yapacağım. Ben Mardin´de Cumhurbaşkanının güzünden faydalanarak aday olmaya kalkmış biri değilim. Cumhurbakanının vizyonunu sürdürmeye çalışan bir aday adayı olmak istiyorum." dedi.

Çuhadar sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeniden özgürlük, hak ve adalet için ve yeniden sosyal demokrasinin yansıması için özellikle bu bölgenin barış harekatı içerisinde, bölge insanının kültürel hakları başta olmak üzere bütün olanaklar elde etmek için bir başkan olmak istiyorum. Kanalizasyona, kaldırıma hizmet edecek bir başkan adayı olarak çıkmamaışım. İki tane vizyonu üstlenmişim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın vizyonunu zirveye çıkartarak halkın karşısına çıkmak istiyorum. Bu bölgede sosyal barışın sağlanması için Kürt halkına kendimi nefer etmek için bu yola çıkmışım. Ben Artuklu İlçe Belediye Başkan Adayıyıym ama Ben Güneydoğu Belediye Başkan vizyonunu oturtma gayreti içerisindeyim.  Mardin´in turizm reformunu gerçekleştirmem gerekiyor. Mardin´in uluslararası düzeyde bir marka kent olması içinçalışmalar yapacağım. Çocukların istikbali için çalışmalar yapacağım. Mezopotamya olimpiyatlarının meşalesini Mezopotamyaovası´nda yakacağım.  Bu bölgenin iş ve aş sorunu için çalışcağım. Sosyal barışı sağlamak için çalışacağım."