Cumhurbaşkanı 81 ili temsilen AK Parti Mardin Gençlik Kolları Başkanıyla görüştü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezince videokonferans aracılığıyla düzenlenen ve 81 ilin parti teşkilatıyla bayramlaşma programında bir konuşma yaptı. Erdoğan, Gençlik Kollarını t

Politika 1.08.2020 23:03:30 0
Cumhurbaşkanı 81 ili temsilen AK Parti Mardin Gençlik Kolları Başkanıyla görüştü

Partililerin Kurban Bayramı´nı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Biz de Mardin´imizi seviyoruz. Mardin´de gerek gençlik kollarımız, gerek kadın kollarımız gerek ana kademe yoğun bir çalışmanın içerisine girmek suretiyle ilçelerle kaynaşmayı daha ileri bir noktaya taşımaya, Mardin´imizi o beklediğimiz güze kavuşturmamız lazım onun için tebrik ediyorum? dedi.

 

Videokonferansta konuşan AK Parti Mardin Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan, ?Sayın Cumhurbaşkanım, çok değerli il başkanlarım Mardin´den saygılarımızı hürmetlerimizi iletiyoruz. Öncelikle sizlerin, hanımefendinin ve tüm İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun. hayırlar ve huzur getirsin inşallah.

 

Sayın Cumhurbaşkanım ; 24 Temmuzda Ayasofya´da kılınan cuma namazı bir neslin duası ve hayali iken sizin sayenizde o hayaller gerçek oldu. Biz gençler olarak size şükranlarımızı sunuyoruz. Allah´a şükrediyoruz, sizlere teşekkür ediyoruz.

 

Sayın Cumhurbaşkanım; gençliğe katığınız vizyon ve misyon sayesinde, sizin liderliğinizde sunduğunuz imkanlar ile gençliğin önü açılmıştır. Ulusal ve uluslar arası örnek bir gençlik haline gelmiş bulunmaktayız. bunun için sizlere minettarız.

 

Sayın cumhurbaşkanım; Sizlerin talimatları doğrultusunda türkiye geneli genç üye çalışmaları, üye ziyaretleri ve üyelerimizi telefonla arayarak sizlerin selamlarını ilettik. Genç kardeşlerimize ulaşırken sosyal mesafeye, hijyene, temizliğe ve maske kulanımına dikkat ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

 

Sayın Cumhurbaşkanım ; teşkilat başkanlığımızın başlattığı yeni üye çalışmalarında 1 hazirandan bugüne Mardin´de toplamda 65,489 üyemiz bulunurken bugün itibari ile 78,971 üye ulaşmış bulunmaktayız. sadece gençlik olarak 4,197 yeni genç  üyeye ulaşmış bulunmaktayız.

 

Sayın Cumhurbaşkanım; Allah sizi ülkemizin başından eksik etmesin  gençlik sizi seviyor, Mardin sizi seviyor, ellerinizden öper saygı ve hürmetle Mardinli gençlerimizin selamlarını iletiyorum? diye konuştu.