Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldiler

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Ankara’da, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler.

Politika 16.08.2022 15:56:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldiler

 AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç bazı programlarda yer almak ve Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere bulunduğu Ankara’da, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Mardinli hemşerilerinin selamlarını ilettiklerini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Mardin ve ilçelerimiz ile ilgili devam eden ve bekleyen projeleri kendilerine aktarma fırsatı yakaladık. Kalan projeler için Sayın Cumhurbaşkanımızdan yardım talebinde bulunduk. Şu ana kadar yapılan yatırımlardan dolayı da Mardin adına teşekkürlerimizi ilettik. Kendileri de Mardin’i önemsediklerini inşallah yıl içerinde Mardin’i ziyaret edeceklerini belirttiler.”
Çok önemli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Başkanı Kılıç, “Tüm Mardinli vatandaşlarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan büyük onur duyacağız.” Dedi


Anahtar Kelimeler: Cumhurbaşkanı Erdoğan araya geldiler