Cüneyt Özdemir Mardin’de dronesini kaybetti, bulana ödül verecek

Program yapımcısı ve gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanalının program çekimi için geldiği Mardin’de dronesini kaybetti. Özdemir dronesini bulana ödül vereceğini söyledi.

Gündem 1.06.2022 19:04:00 0
Cüneyt Özdemir Mardin’de dronesini kaybetti, bulana ödül verecek


Youtube kanalında konuşan Cüneyt Özdemir, eski Mardin’i övdü Yenişehir’de çarpık kentleşmeyi eleştirdi. Özdemir, “Dün akşam Mardin sokaklarında dolaştım. Çok sevindim, Türkiye için Güneydoğu için, Mardin için ayrıca sevindim. Çok uzun bir süredir Mardin’e gitmemiştim. Gördüm ki şehir yeniden yapılanmaya başlanmış. İki şehir ortaya çıkmış. Benim bildiğim eski Mardin iyice toplanmaya başlanmış Alacatı’ya dünmüş sokakları. Tertemiz, pırıl pırıl. Tabela düzeni gelmiş. Öbür tarafsa TOKİ dünyası. Saçma sapan binalar. Düzensiz gelişme devam ediyor. Bütün Anadolu şehirlerimizde olduğu gibi” dedi.

Mardin’de çekim yaparken drone düşürdüklerini anlatan Özdemir. “Droneden haber alamadık. Fatih bütün Mardin’i aradı neredeyse. Droneyi bulan varsa ödül vereceğiz dedik. Pazar günü programı izlemenizi tavsiye ederim. Mardin’e gitmenizi tavsiye ederim” şeklinde konuştu.