"Daha güçlü bir Mardin için çalışacağız"

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Hep daha ileri daha güçlü bir Mardin için, yaptıkları yapacaklarının teminatı olan güçlü AK Parti için tazelenen yolumuzla ömür tüketen biz olacağız." dedi.

Politika 7.01.2019 12:14:38 0

SELMAN GÜNEŞ

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu listesini kamuoyuyla paylaşan AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Teşkilatçılığın önemine değinen AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Teşkilatlar bir oluşumun omurgası niteliğindedir. Bu açıdan teşkilatlarımızı tüm açıları gözeterek oluşturmaya çalıştık. AK Parti olarak tüm Mardin´e hitap edebilecek şekilde yapacağımız teşkilat çalışmalarıyla inşallah başarıyı kolaylıkla yakalayacağımıza inanıyorum. Teşkilatçılığın toplantı, disiplin, eğitim, inanç gibi birkaç temel yapısı bulunmaktadır. İnşallah yapacağımız tüm faaliyetleri, haftalık toplantılarımızda ele alarak ve bu unsurlar dâhilinde eksiklerimizi tamamlayarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Dünyanın en büyük örgütlerin başında gelen AK Parti´de siyaset yapmak ve Allah rızası için emek sarf etmek bizler açısından büyük önem arz etmektedir. 17 yıldır yapmış olduğu tüm başarılarda teşkilatların büyük emeği ve gayreti yer almaktadır. Tüm zorluklara rağmen durmadan ilerleyen bir AK Parti asla teşkilatından bağımsız düşünülemez. 31 Mart´a yapılacak yerel seçimlerin önemine binaen tekrar yeni sürecin içinde yer almaktayız. Hepimiz biliyoruz ki 31 Mart tarihindeki seçimler ülkemiz ve özellikle bölgemiz açısından çok önemlidir. Bölgemizde oluşturulan huzur ortamının daha kararlı bir şekilde devamı için, 31 Mart´taki seçimlerde halkımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Şu bilinsin ki AK Parti olarak bizde din, dil, ırk ayırımı asla olmadı. Olmayacakta. Tüm çalışmalarımızı birlik ve beraberlik duyguları içerisinde her kapıyı çalarak kardeşçe hareket ederek gerçekleştireceğiz." açıklamasını yaptı.

İl Başkanı Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: ?Yönetim listesini oluştururken birçok kesimin görüşünü alarak hareket ettik. Çünkü boynumuzda bulunan borcun büyüklüğünün farkındayız. Bizler AK Parti Mardin İl Teşkilatı olarak elimizden gelenin fazlasını gerçekleştirmeye çalışacağız. İnşallah önümüzdeki süreç memleket için, Mardin için, millet için hayırlı olur."