Dargeçit Belediye Başkanı Aksoy, genç çiftin nikahını kıydı

Seyhan ve Kara ailelerinin evlatları Züleyha ve Ali, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikah akdini gerçekleştiren Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Yaşam 20.08.2021 15:28:00 0
Dargeçit Belediye Başkanı Aksoy, genç çiftin nikahını kıydı

Genç çift Dargeçit Belediye Konferans salonunda düzenlenen törende birbirlerine evet diyerek hayatlarını birleştirdi. Törende genç çiftin aileleri ve yakın dostları onları yalnız bırakmayarak mutluluklarına şahit oldular.

Evlilikte esas olanın saygı ve sevgi olduğuna dikkat çeken Başkan Aksoy, “Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Evlenmede asıl olan aile birliğinin ömür boyu mutluluk içinde korunmasıdır. Mutluluk karşılıklı sevgi, saygıya bağlıdır. İyi günleriniz olduğu kadar, kötü ve sıkıntılı günleriniz de olacak. Size düşen görev birbirinize destek olmanızdır. Bugün yüzünüzden okunan bu mutluluğun bir ömür boyu devam etmesini diliyorum. İnşallah şahitlerin huzurunda kurduğunuz bu aile, vatanına, milletine hayırlı evlatlar çoğalıp büyüyecek. Allah sizi mutlu, mesut etsin” dedi.

Atılan imzaların ardından Başkan Aksoy, evlilik cüzdanını geline teslim ederken, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.