Dargeçit’e Satranç turnuvası sona erdi

Mardin’in Dargeçit İlçesinde Çocuk Hakları Satranç Turnuvası ödül töreni ile sona erdi.

Gündem 2.12.2023 08:53:00 0
Dargeçit’e Satranç turnuvası sona erdi

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Dargeçit Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dargeçit Satranç İlçe Temsilciğinin birlikte organize ettiği turnuva dereceye giren sporculara Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy tarafından ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Satranç Turnuvası 10 yaş altı kategorisinde 44 sporcu, 14 yaş altı kategorisine 85 sporcu ve 18 yaş altı kategoride de 43 sporcu olmak üzere toplamda 172 sporcu katılım sağladı.

Yoğun bir katılımın olduğu ve centilmence maçlara sahne olan Dargeçit Belediyesi Çocuk Hakları Satranç Turnuvası sonunda ödül törenine katılan Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy sporculara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden Türkiye Satranç federasyonu Mardin Satranç İl temsilcisi Cengiz Yalçın, Mehmet Cüneyt Aksoy’a  satranç sporuna katkılarından dolayı teşekkür ederek bir plaket sundu.

Başkan Aksoy başarılı sporculara ödüllerini sunduktan sonra Ulusal çapta bir turnuva için çalışmalar yapmasını istedi. Ülke genelinden gelecek sporcuları Dargeçit’imizde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden Başkan Aksoy, ödül alan sporcuları tebrik ederek başarılar diledi. Sporcular ise başkana katkılarından dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Dargeçit’ Satranç turnuvası