Dargeçit´te mini futbol sahasının temeli atıldı

Dargeçit Belediyesi tarafından Karabayır Mahallesinde yapılacak Mini Futbol Sahası´nın temeli atıldı.

Gündem 10.07.2020 08:37:27 0
Dargeçit´te mini futbol sahasının temeli atıldı

Dargeçit Belediyesi tarafından kırsal mahallelerdeki gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve spordan uzaklaşmalarını önlemek amacıyla yapılan Mini Futbol Sahasıyla bir yenisi daha eklendi.

Futbol, küçük yaşlardan itibaren çocuklarımızın gündemine girerse biz futbolda daha önemli başarılar elde etmiş bir İlçe haline geliriz diyen Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, sporun gençler üzerinde başarılarının artmasına neden olacağını belirti.

Art arda yapılan Futbol Sahalarının temel atmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Aksoy, ? Gençlerimize yönelik yaptığımız projelerimiz doğrultusunda atılan saha temelleriyle Dargeçit´in gündemini belirleyen bir yönetim olduğumuzu paylaşmak isterim. Zira biz yeni eserler yaptıkça, yeni hizmetleri ortaya koydukça tarifsiz bir mutluluk içerisinde oluyoruz. Biz çalıştıkça bu güzel ilçede daha güzelleşiyor ve insanımızın yaşam kalitesi yükseliyor. İlçemizin geleceği için daha büyük hayaller ortaya koymak mümkün hale geliyor. O sebepten dolayıdır ki kendimizle yarışarak, 24 saatin hiçbir vaktini boş geçirmemeye çalışarak yolculuğumuza devam ediyoruz? ifadelerini kullandı.

Daha önce futbol oynamak için İlçeye gelmek zorunda kaldıklarını belirten Karabayır Gençleri,?  Mahallemizde yapımı başlayan futbol sahası sayesinde dilediğimiz kadar oynayabiliriz. Artık futbol oynamak için ilçe merkezine gitmek zorunda kalmayacağız. Bu yüzden çok mutluyuz. Gençlere yönelik çalışmalara yoğunluk veren Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy´a ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.  " dedi.