Dargeçit’te Yeni Yerleşim Alanlarında İçme Suyu Çalışmaları Tamamladı

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MARSU), kent merkezi ve tüm ilçelerde alt yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Gündem 27.09.2023 22:04:00 0
Dargeçit’te Yeni Yerleşim Alanlarında İçme Suyu Çalışmaları Tamamladı

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MARSU), kent merkezi ve tüm ilçelerde alt yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Dargeçit İlçesinde başlatılan içme suyu hattı döşeme çalışmaları tamamlandı.
Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallere kesintisiz içme suyu temin etmek amacıyla çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda Dargeçit ilçesinde içme suyu hattının bulunmadığı yeni yerleşim yerlerinin su ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan çalışmalar tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Bahçebaşı Mahallesi Papatya Sokak, Cennet Sokak ve 171. Sokak'ta 90 mm çapında boruların kullanıldığı 300 metre uzunluğunda içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Kısa sürede tamamlanan çalışmalarla birlikte vatandaşlara kesintisiz su imkanı sağlanırken yeni hat bölgenin geleceğine de hizmet verecek.