Dargeçit’te yollar asfaltlanıyor

Dargeçit Belediye Başkanı  Mehmet Cüneyt Aksoy ilçede devam eden sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gündem 14.06.2021 09:34:00 0
Dargeçit’te yollar asfaltlanıyor


Başkan Aksoy, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Dargeçit-Suçatı-Akbelen grup mahalle yollarında yürütmekte olan asfalt söküm çalışmaları, sulama, serme ve sıkıştırma çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Aksoy çalışmaları yerinde inceledi

Mayıs ayının sonlarında çalışma başlatan ekipler, İlk aşamada İlçede 7 kilometrelik bir yola başladı. Ekipler, daha sonra kazı ve serilme çalışmalarının ardından asfalt yama çalışmalarına başlayacak. Çalışmaların ne aşamada olduğunu yerinde inceleyen Başkan Aksoy, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dargeçit-Suçatı-Akbelen grup mahalle yollarında gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aksoy; inceleme sonrası yaptığı açıklamasında mahallelerde asfaltlama çalışması vatandaşların daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

SARAY MAHALLESİNDE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
 

Belediyenin internet sitesinden verilen bilgede şu ifadelere yer verildi: "Belediyemiz tarafından İlçe genelinde başlatılan yol çalışmaları yoğun bir tempoyla devam ediyor. Geçen hafta İlçemizin Saray Mahallesinde başlatılan parke taşı döşeme çalışmalarımız Mehmet Uzun Caddesinde aralıksız bir şekilde ekiplerimiz tarafından devam etmektedir. Çalışmaların tamamlanmasıyla Mehmet Uzun Caddesi estetik ve modern görünümüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak."

 "Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen ekiplerimiz, ilçe genelinde hem kilitli parke taşı döşeme işlemi hem de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatı doğrultusunda ekipler, Kumdere (Şibebi) Mahallemizdeki çalışmalar kapsamında Şeyh Hayder mezarlığına ulaşımı kolaylaştırmak için yol açma ve genişletme çalışması gerçekleştiriyor."

Yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, “Ana ve ara yollarımızdaki tahribatları onarmanın yanı sıra birçok mahallemizdeki yolları yenilerken, yerleşim alanlarındaki yeni yolları açmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıllardan beri vatandaşların yeni yeni yerleşim alanı olarak kullandığı bölgelerde birçok yolu açtık. Şimdide vatandaşlarımızın talebi üzerine Belediyemizin Fen İşlerine Bağlı ekiplerimiz tarafından Kumdere Mahallemizde bulunan Şeyh Hayder mezarlığına ulaşımı kolaylaştırmak için çalışma başlattık. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer mahallelerimizde devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

 

 


Anahtar Kelimeler: Dargeçit’ yollar asfaltlanıyor