Dekinsan´dan örnek davranış

Kızıltepeli İşadamı Kenan Kösen ile Hasan Keleşoğlu, Dekinsan Grup, Korona virüs günlerinde binlerce ihtiyaç sahibi haneye gıda desteğinde bulunacaklarını söylediler.

Gündem 31.03.2020 11:41:30 0
Dekinsan´dan örnek davranış

Merkezi Ankara´da bulunan Mardinli İşadamları Kenan Kösen İle Hasan Keleşoğlu´nun sahibi olduğu DEKİNSAN Grup, korona virüsü nedeniyle yaşanan zor günlerde Türkiye ve Yurt dışında faaliyetlerini sürdüren firmalarında istihdam edilen hiçbir çalışanın işten çıkarılmayacağı gibi, bu zor dönemde Mardin´de ihtiyaç sahibi bin aileye de destek elini ulaştıracaklarını kaydetti.

 

Cezair ve farklı ülkelerde inşaat üzerine faaliyetlerini sürdüren ve özellikle Mardin´den olmak üzere binlerce çalışana iş imkanı sunan DEKİNSAN Grup Sahini İşadamı Kenan Kösen ile Hasan Keleşoğlu Korona Virüs salgını nedeniyle kurumsal anlamda yapacakları destekle ilgili açıklamada bulundular.

 

DEKİNSAN Grup adına İşadamı Kenan Kösen´in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Corona Virüsü küresel bir saldırıyla bütün dünya ekonomisini etkilediği bir dönemde; DEKİNSAN Grup Olarak; Gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında istihdam ettiğimiz binlerce çalışanımızın hiç birinin işini kaybetmeyeceğini ve maaşlarını zamanında alacaklarını taahhüt ediyoruz. Yine baba ocağımız olan Mardin´de ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için Valilik ve Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan VEFA destek gurubuna 500 bin liralık nakdi destek ve bin adet gıda kolisi hibe edeceğimizi belirtiyor, bu zor dönemden el birliğiyle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. Lütfen Evde Kalalım, Sağlıklı Kalalım."


Anahtar Kelimeler: Dekinsan örnek davranış