Demir Doğramacılar ve Kaynakçılar Odası Kongresi Yapıldı

Kızıltepe Demir Doğramacılar ve Kaynakçılar Oda başkanlığı olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut oda başkanı İsmail Urebe yeniden başkanlığa seçildi.

Gündem 24.01.2022 10:07:00 0
Demir Doğramacılar ve Kaynakçılar Odası Kongresi Yapıldı

Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoför ve Otomobilciler odası, Marangozlar Odası ve Kızıltepe Oto Sanatkârlar Esnaf odası olağan genel kurullarının ardından Kızıltepe Demir Doğramacılar ve Kaynakçılar Odası da olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

 

Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası çok amaçlı toplantı salonunda Kızıltepe Demir Doğramacılar ve Kaynakçılar Odası seçimli olağan genel kurulu toplantısında Tek liste ile gidilen kongrede, Kızıltepe Demir Doğramacılar ve Kaynakçılar Oda Başkanı İsmail Urebe başkanlık görevine yeniden seçilerek güven tazeledi.

 

Kongreden sonra üyelerine teşekkür eden Kızıltepe Demir Doğramacılar ve Kaynakçılar Oda Başkanı İsmail Urebe, “Kızıltepe Demir Doğramacılar ve Kaynakçılar Oda'sının kongresini gerçekleştirmiş olduk. Kongremize katılım sağlayan ve bizleri bu göreve layık gören tüm üyelerimizden Allah razı olsun. Yönetim ve Denetim kurulumuzla bu görevi layığıyla yerine getiremeye gayret göstereceğiz. Katılan ve katılamayan emeği geçen tüm dostlara saygı ve sevgilerimi sunarım.” Açıklamasında bulundu.