Denetimlere katılan Vali Demirtaş´a kolonya ikramı

Mardin´de koronavirüs denetimlerine katılan Vali Mahmut Demirtaş´ın eline bir vatandaş kolonya döktü.

Gündem 10.09.2020 19:35:04 0
Denetimlere katılan Vali Demirtaş´a kolonya ikramı

Vali Demirtaş, Birinci Cadde üzerindeki iş yeri sahiplerine ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymanın hayati önemi konusunda uyarılarda bulundu.

Koronavirüs salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan kararların uygulamalarını denetlemek üzere yapılan denetimlerde vatandaşların ve işletmelerin kurallara uymasının sevindirici olduğunu ifade eden Vali Demirtaş,  virüsün hep birlikte duyarlılık gösterilerek yenilebileceğini dile getirerek yapılan denetimler ile farkındalığı daha da artırıp, vatandaşların kurallara uymasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Vali Demirtaş, toplu taşıma araçları, pazar yerleri, alışveriş merkezleri, düğün salonları, kafeterya, berber, kuaför, güzellik merkezi, halı sahalar, lokantalar, kahvehaneler, çay ocakları, marketler ve oteller olmak üzere vatandaşların toplu bulunduğu meydan, cadde, sokak ve benzeri yerlerde hassasiyetle denetimlerin sürdürüldüğünü ifade etti.

Denetimlere Vali Demirtaş´a; Vali Yardımcısı Recep Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz eşlik etti.