DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü 2024 şampiyonalarına hazır

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, 2024 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’nin önde gelen spor şampiyonalarında yer alarak, taekwondo, kick boks, para taekwondo, muay tai ve bilek güreşi dallarında iddialı sonuçlar elde etmeyi hedefliyor.

Spor 19.01.2024 16:54:00 0
DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü 2024 şampiyonalarına hazır

1600’ü aşkın sporcusuyla farklı branşlarda madalya kazanmayı amaçlayan kulüp, geçtiğimiz günlerde havalı silahlar dalında Türkiye 3’üncüsü oldu. Ayrıca kulübün taekwondo sporcusu Gözde Şahinbaz, Milli Takım Seçme Müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olarak Kırgızistan’da düzenlenecek olan Dünya İşitme Engelliler Taekwondo Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, çeşitli spor dallarında önemli başarılar elde ederek dikkat çekmeye devam ediyor. Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Federasyon Kupası’nda 10 sporcusuyla katılan kulüp, Türkiye üçüncüsü oldu. Farklı dallardaki başarı grafiğini her geçen artıran kulüp, Muğla’da gerçekleşen Türkiye Büyükler Taekwondo Şampiyonası’nda da etkileyici performans sergiledi. Taekwondo sporcusu Gözde Şahinbaz, Kırgızistan’da gerçekleşecek olan Dünya İşitme Engelliler Taekwondo Şampiyonası için milli takıma seçildi.

Muay tai ve bilek güreşinde heyecan yükseliyor

Muay tai ve bilek güreşi şampiyonalarında da rekabetçi bir duruş sergilemeyi hedefleyen DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü şampiyonalarda yüzü gülen taraf olmakta iddialı. Şubat ve Mart aylarında gerçekleşecek müsabakalarda; muay tai dalında 14 sporcusuyla boy gösterecek olan kulüp, Samsun’da düzenlenecek bilek güreşi şampiyonasında da 12 sporcuyla katılım gösterecek. Bu yıl da başarı iddiasını sürdüren kulüp, geçmiş yıllarda elde ettiği galibiyetlerine yenilerini eklemeyi hedefliyor.

“Bizim için büyük bir gurur kaynağı”

Kulübün şampiyona sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Sportif Direktörü Mehmet İpek, şampiyonalara çok güçlü bir hazırlık süreciyle girdiklerini belirtti. İpek, “Geçtiğimiz yıllarda onlarca Türkiye ve Dünya şampiyonu çıkarmış olan bir kulüp olarak iddiamızı bu yıl da sürdürüyoruz. Sporcularımız motive bir şekilde yeni döneme hazırlanmaya devam ediyor. Önümüzdeki müsabakalarda kulübümüzün adını daha yükseklere taşımayı hedefliyoruz. Uluslararası alanda gururla bayrağımızı temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.