Derik Belediyesi 65 yaş üzeri yaşlılara iftar yemeği yapıp evlerine götürüyor

Derik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Derik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 65 yaş üzeri yaşlılara iftar yemeği yapıp evlerine götürüyor.

Yaşam 14.04.2021 13:49:00 0
Derik Belediyesi 65 yaş üzeri yaşlılara iftar yemeği yapıp evlerine götürüyor

Derik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Derik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, 65 yaş üzeri yalnız ya da eşiyle yaşayan, yemek yapmakta güçlük çeken vatandaşlarına iftar yemeklerini evlerine götürüyor. Hijyenik koşullarda hazırlanan sıcak ve soğuk yemekler vakumlu kutular içerisinde iftar öncesinde vatandaşa teslim ediliyor.

Derik Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hicabi Aytemür,  “Ramazan ayı boyunca merkez ve kırsal mahallerimizde 147 hanede 197 vatandaşa her gün korunaklı kaplarda 4 çeşit yemek ve tatlıdan oluşan menüyü ulaştıracaklarını söyledi. Aytemür, "Tüm bu hizmetlerle Ramazan’ın paylaşma, birlik ve beraberlik ruhunu en iyi şekilde yaşamaya gayret ediyoruz." dedi.

Faika Issı ise “ Benim engelli bir kızım var ve bu hizmet sayesinde kızıma daha fazla zaman ayırabiliyorum. Belediyenin ve Kaymakamlığın bize yaptığı iyilikleri ailemiz bile yapmamıştır. Allah belediyemizden bin kere razı olsun. Bizlere her konuda destek oluyor.” diye konuştu.