Derik Belediyesinden temizlik seferberliği

Derik Belediyesi, “Temiz Toplum Temiz Bir Gelecekle inşa olur “Şiariyla Temizlik seferberliği başlattı.

Gündem 2.05.2024 15:15:00 0
Derik Belediyesinden temizlik seferberliği

Derik Kültür ve Sosyal İşlere Müdürlüğü tarafından kent genelinde temizlik seferberliği başlatıldı. Derik Belediyesi Eş başkanlarının talimatıyla Kültür Müdürlüğü ,Fen işleri müdürlüğü ve Mali hizmetler müdürlüğüne bağlı personelleri “Temiz Toplum Temiz Bir Gelecekle inşa olur “ diyerek farkındalık oluşturmak için kollar sıvandı. Belediye kırsal mahallelere yönelik sürdürdüğü temizlik çalışmaları ile vatandaşın  beğenisini kazandı.

Çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı kale, Mahallesi, hastane bulvarı ve kenar mahalleler temizlendi. Sürdürülen temizlik çalışmaları bütün ilçede yaygınlaştırılması hedefleniyor.

İlçe genelinde yapılan temizlik çalışmaları   hakkında bilgi veren Belediye eş başkanlar Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli, “Bu gün belediye personellerimiz ile bir kampanya başlattık. buradaki  amacımız ilçemizde farkındalık yaratmak ilçemizi temiz bir çevreye kavuşturmak, bu kapsamda Belediye’de çalışan çalışma arkadaşlarımızla böyle bir temizlik seferberliği başlattık. Bu çalışmamız her hafta çalışma arkadaşlarımızla devam ettireceğiz. Bu çalışmalarda emek veren başta müdürlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. “ ifadelerine yer verdiler.