Derik ilçesi için elektrik kesintisi uyarısı

Mardin’in Derik ilçesinin bazı mahallelerinde elektrik kesintileri uygulanacağı açıklandı.

Gündem 25.03.2023 09:03:00 0
Derik ilçesi için elektrik kesintisi uyarısı

Mardin Valiliği, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Mardin il Müdürlüğü tarafından yapılacak kesintiler ile ilgili yaptığı duyuruda, Dicle EDAŞ tarafından yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle 25 ve 26 Mart tarihlerinde aşağıda adı geçen mahallelerde saat 09- ile 18 arasın elektrik kesintisi uygulanacak.

Yaşanacak elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler ve tarih ile saatleri şu şekilde.

-Dicle Elektrik A.Ş Mardin İl Müdürlüğü (Sistem İşletme İl Yöneticiliği) tarafından bildirilmiştir:

Dikmen-1 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F1 Üçyol fideri ana hattında özel müşteriler ekipleri tarafınca yapılacak olan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 25.03.2023 günü 09:00-18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Derik İlçesinden; Adakent, Ambarlı, Balova, Bayraklı, Kovalı, Koçyiğit, Kuşçu ve Oltaca Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

– Dicle Elektrik A.Ş Mardin İl Müdürlüğü (Sistem İşletme İl Yöneticiliği) tarafından bildirilmiştir:

Dikmen-l Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F IO Köseveli ve Fİ I Kocatepe fiderleri ana hattında özel müşteriler ekipleri tarafınca yapılacak olan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 26.03.2023 günü 09:00-18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi talebinde yapılacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Derik İlçesinden; Alibey, Atlı, Balova, Beşbudak, Çağıl, Çataltepe, Denktaş, Hayırlı, Issız, Kocatepe, Konak, Kovalı, Köseveli, Ortaca, Soğukkuyu Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.