Derik'te ‘Çocuk Gülerse Derik Güler’ projesi kapsamında 73 öğrenciye bisiklet hediye edildi

Derik İlçesinde ‘Çocuk Gülerse Derik Güler’ projesi kapsamında birinci etap verilen 52 bisikletinin 2’nci etabında 73 öğrenciye bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

Gündem 8.05.2024 16:37:00 0
Derik

Derik'te ‘Çocuk Gülerse Derik Güler’ projesi kapsamında 73 öğrenciye bisiklet hediye edildi

Derik İlçesinde ‘Çocuk Gülerse Derik Güler’ projesi kapsamında birinci etap verilen 52 bisikletinin 2’nci etabında 73  öğrenciye bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.
Derik İlçesinin Cevizpınar mahallesinde olan‘Kültür Merkezi’nde İlçe Kaymakamı Evren Çakır,İlçe Emniyet Müdür Vekili Erhan Koç,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Kaya ile çok sayıda vatandaş ve öğrencilerin katılımıyla bisiklet dağıtımı yapıldı,
Bisiklet alan Ali Tan  Demir,”Hiç bisikletim yoktu bisiklet sahibi olduğum için çok sevindim,Kaymakamımıza teşekkür ederiz”dedi.
Öğrenci Cemile Yılmaz için bisiklet dağıtımında hazır bulunan dayısı Veysel  Yılmaz,”Kırsal Şerefli mahallesinden geliyoruz,ve ilk  defa yeğenim bir bisiklet sahibi oluyor,bisiklet sağlık için iyi bir spor malzemesidir, Allah Kaymakamımızdan razı olsun” dedi.                                             Emrullah KARAKAŞ-Yurt47 Haber--Deriksesi