DEVA Mardin il başkanlığına Kerimoğlu getirildi

28. dönem milletvekili aday adaylığı nedeniyle DEVA Partisi Mardin il başkanlığı görevinden istifa eden Mesut Aydoğan’ın yerine il başkanlığı görevine il yöneticisi Kadir Kerimoğlu getirildi.

Politika 20.07.2023 09:26:00 0
DEVA Mardin il başkanlığına Kerimoğlu getirildi

DEVA Partisi Mardin İl Başkanlığı görevini yaklaşık 3 yıldır sürdüren ve 28. dönem milletvekili aday adaylığı nedeniyle DEVA Mardin il başkanlığı görevinden istifa eden Mesut Aydoğan’ın görevine DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın onayı ile Mardin il yöneticisi Kadir Kerimoğlu getirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Mardin il başkanı Kadir Kerimoğlu şunları söyledi.

“14 Haziran 2023 tarihli genel seçimler için 28. dönem milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa eden eski il başkanımız Sayın Mesut Aydoğan’ın yerine geçecek yeni il başkanı için birçok ilde olduğu gibi Mardin’de de titiz, yoğun ve hummalı araştırmalar ve çalışmalar yapılmıştır.

Bu çalışmaların nihayetinde il başkan vekilimiz, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe teşkilat üyelerimizin isteği ve desteği Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve genel başkan yardımcılarımızın tensip ve onaylarıyla daha önce başkan yardımcılığı görevini üstlendiğim partimizin bundan sonraki süreçte Mardin il başkanlık görevine atanmış bulunmaktayım.

Bu vesileyle bana bu görevi tevdi eden başta genel başkanımız Sayın Ali Babacan’a teşkilat işleri başkanımız Sayın Sadullah Ergin’e, genel başkan yardımcılarımıza, il başkan vekilimiz Sayın İbrahim Zamur’a ve ilçe başkanlarımıza teşekkürlerimi arz ediyorum.”

YENİ VE ETKİLİ BİR MUHALEFET ANLAYIŞI GETİRECEĞİZ.

Yeni yönetim ve oluşumumuzla yerelde yeni, planlı, ayakları yere basan, daha etkili  bir muhalefet anlayışıyla doğru bir iş yapıldığında “Doğru!” diyebilecek siyasi ahlâka sahip, yapılacak her türlü yanlışın karşısında en gür sesle ve dimdik duracak bir anlayışla görev yapacaklarını belirten DEVA Mardin il başkanı Kadir Kerimoğlu açıklamasında, “Güzide kentimiz Mardin’in konfor ve huzur alanını daha da artırıp şehrin belleğinden “sahipsizlik” kavramını sonsuza dek silmek düşüncesindeyiz.

Yıllardır “taşı beyaz bahtı kara” sözüyle öğrenilmiş çaresizliğe sürüklenen Mardin’imizin makus talihini hep birlikte yeneceğimize inanıyorum.

Bu vesileyle Sayın Genel Başkan Ali Babacan Beyefendi’ye tekrar saygılarımı arz ediyor, siz değerli basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.