DEVA Partisi’nden İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

DEVA Partisi İl Başkanı Mesut  Aydoğan, Kızıltepe İlçe Başkanı Sedat Ege, İl ve İlçe teşkilatları Mardin İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sağlık 11.02.2021 16:16:00 0
DEVA Partisi’nden İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret


Parti’den yapılan açıklamada “İl Başkanımız Av. Mesut Aydoğan, Kızıltepe İlçe Başkanımız Sedat Ege, İl ve İlçe teşkilatlarımızla Mardin İl Sağlık Müdürü Sn. Saffet Yavuz’u ziyaret ettik.

Görüşmenin başında vefat eden Hemşire Hatice Altıntaş için başsağlığı dileklerinde bulunduk. Görüşmede Mardin’in güncel sağlık ve Covid-19 yoğunluk durumu hakkında bilgi alındı ve Mardin’e yapılacak sağlık yatırımlarının önemleri hakkında istişarelerde bulunduk. İl Başkanımız Av. Mesut Aydoğan “ Sağlıkçılar ülkenin en önemli bir kesimi. Özellikle Covid-19 pandemisi sürecinde büyük bir savaş veriyorlar ve biz siyasetçiler olarak sağlık personelimizin tüm haklarını korumamız gerekir. Mardin sağlık yatırımı konusunda daha fazlasını hak ediyor. Ve Mardin, sağlık turizminde ülkenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olmalı. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Saffet Yavuz’a teşekkür ediyoruz.“ ifadelerine yer verildi.