DEVA Partisin’den Mardinspor’a ziyaret

DEVA Partisi heyeti hafta sonu oynanacak olan ligin ilk maçı öncesi Mardin 1969 Spor futbolcularını ve teknik heyeti Mardin 21 Kasım Şehir Stadında ziyaret etti.

Spor 2.09.2021 11:01:00 0
DEVA Partisin’den Mardinspor’a ziyaret


DEVA Partisi Mardin il halkla ilişkiler başkanı Kadir Kerimoğlu, Gençlik Çalışmaları Başkanı Mehmet Kan, Genel Sekreter Emre Hüseyinoğlu, Kadın Çalışmaları Başkanı Özlem Karataş’ın da içinde bulunduğu Heyet Spor toto 3. Lig’te mücadele edecek olan Mardin spor takımını ziyaret etti.
DEVA Partisi heyeti hafta sonu oynanacak olan ligin ilk maçı öncesi futbolcular ve teknik heyetle Mardin 21 Kasım şehir stadında bir araya geldi.
KADİR KERİMOĞLU, “GÜCÜMÜZN EL VERDİĞİ SÜRECE MARDİN SPORUN YANINDA OLACAĞIZ”
DEVA Partisi Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı kadir Kerimoğlu, Mardinspor tarihi ile geçmiş başarıları ile övünülen bir takım olduğunu ifade ederek, “Köklü bir geçmişi olan kulübümüzü desteklemek için yönetim ve futbolculara başarı dilemek bir araya geldik. Mardin de insanların hafta sonu tek sosyal aktivitesi olan ve özelikle gençlerimiz Açısından çok önemli bir yeri olan kulübümüzün sahipsiz olmadığını belirtmek istiyorum. Maalesef son yıllarda yanlış yönetilmenin sonucunda yıllarca amatör liglerinde mücadele etmek zorunda kaldı. Yeni bir yapılanma yeni bir yönetim ve tamamı ile Mardin’in yerlilerinden oluşan bir teknik heyeti ve yönetiminde başarı elde edeceğine inanıyoruz. Bizlerde hem mevcut yönetim, oyucu ve teknik heyete güveniyoruz. Mardinspor’a destek vermek zorundayız, Mardin sporumuzun eski başarılı günlerine dönmesi için biz siyasetçiler, İş adamları, spor adamları, yerel medya ve taraftar olarak bu takıma sahip çıkmalıyız” diye konuştu.
Mardinspor Genel Menajeri Halim Duyan ise, “Deva partisinin ziyareti bize büyük moral verdi. Sezon öncesi ilk defa bir siyasi parti bizleri ziyarette geldi. Ziyaretten dolayı DEVA Partisi İl Yönetimine çok teşekkür ediyoruz, bundan sonraki süreçte de bize desteklerini her zaman sunmalarını ve maçlarımızda da her zaman yanımızda görmek istiyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: Partisin’ Mardinspor’ ziyaret