Dicle Elektrik Mardin İl Müdürlüğü´ne Halil Homan atandı

Dicle Elektrik Mardin İl Müdürlüğü´ne Halil Homan atandı

Gündem 1.10.2020 21:11:32 0
Dicle Elektrik Mardin İl Müdürlüğü´ne Halil Homan atandı

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş´nin bir süredir vekaletle yürütülen Mardin İl Müdürlüğü görevine elektrik dağıtım sektöründe tecrübeli bir isim olan Halil Homan atandı. Homan, TEDAŞ Mardin işletmesinde İşletme Bakım Müdürlüğü, Mardin OSB´de yönetim kurulu üyeliği, Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Homan son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı´nda Daire Başkanı olarak görev yapıyordu.

 

Homan´ı göreve başlaması sebebiyle tebrik eden Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, sektördeki tecrübesiyle takdir edilen bir yönetici atayarak Mardin´e verdikleri önemin altını çizdi. Homan´ın göreve başlaması sebebiyle Mardin il müdürlüğünü ziyaret eden Arvas, sözlerine şöyle devam etti:

?Bugün Mardin´de Dicle Elektrik bayrağını hem elektrik dağıtım sektörünü hem de Mardin´i çok iyi bilen bir yönetici arkadaşımız devralıyor. Sayın Homan´ın özellikle tarımsal sulama alanında ciddi bir elektrik tüketiminin olduğu Mardin´de Dicle Elektrik´e ve Mardinli müşterilerimize büyük katkıları olacağından eminim. Kendisine üstün başarılar diliyorum.?