DİKA Genel Sekreteri istifa etti

Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Tabip Gülbay, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Kahramanmaraş'tan Milletvekili aday adayı olmak için genel sekreterlik görevinden istifa etti.

Politika 11.02.2015 11:47:11 0
DİKA Genel Sekreteri istifa etti

Kamuda çalışan bürokratların genel seçimlerde milletvekili aday adayı olabilmek için prosedür gereği istifa etmeleri gerektiği için DİKA Genel Sekreteri de görevinden ayrıldı.

Siyaset Bilimi Doktoru olan Gülbay, Dicle Kalkınma Ajansı’nın faaliyete başladığı 2009 yılının Ekim ayından bu yana yaklaşık beş buçuk yıldır Ajans’ta çeşitli görevlerde bulundu.

Ajans’a uzman olarak göreve başladıktan sonra sırasıyla Kurumsal Koordinasyon Birim Başkanlığı ile Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanlığı gibi unvanlarda yönetici olarak görev yaptı. 2012 yılının şubat ayından bu yana toplam üç yıldır Ajans’ın icra organının başı olan Genel Sekreterlik görevinde bulundu.

Ajans personeli ile bir toplantı yapan Gülbay, tüm çalışanlardan haklarını helal etmelerini istedikten sonra hepsiyle tek tek tokalaşarak Ajans’a veda etti. Toplantının ardından tüm Ajans çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.