Dirok cefe açıldı

Kızıltepe ilçesinde işletmeciliğini kadın girişimci Şükran Çakan´ın yaptığı Cafe-Restaurant tipi Dirok Cafenin açılışı STK temsilcilerinin de katılımı ile gerçekleştirildi.

Yaşam 20.01.2020 10:49:12 0
Dirok cefe açıldı

Mardin caddesinde merkez PTT ve Diş Hastanesi arkasında yer alan sokakta bulunan yeni işyeri otantik ortamı ile ilgi gördü. Kadın girişimci Şükran Çakan´ın işletmeciliğini yapacağı cafe-restaurant mekanı Dirok Cafe´de sıcak-soğuk içeceklerin yanı sıra başta Şambörek olmak üzere bazı mahalli ve fastfood yemeklerde yer alacak.

 

Mardin ve Kızıltepe´de ki bazı STK temsilcilerinin de katıldığı açılış kurdelesini Gazeteci yazar, Mezopotamya medya sahibi ve Barış Derneği Genel Başkanı Cemil Aydoğan, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı ve Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter, Mardin Esnaf ve sanatkarlar odalar birliği Başkanı İsa Tunç, Kızıltepe Kaymakamlık Mütevelli heyeti başkan yardımcısı Menduh Kavan, Gazeteciler Mehmet Halit Solhan ile İbrahim Aydoğan ile iş adamı Veysi Kurt tarafından kesildi. Açılışa Çev-Gön başkanı Menduh Çakar ve Mezopotamya Turizm Danışmanlık Eğitim Mühendislik İnşaat şirketi başkanı Ahmet Damar katıldı.


Anahtar Kelimeler: Dirok cefe açıldı