Divanev Mardin'de ikinci mağazasını açtı

Mobilya sektörünün lider firmalarından  Yataş Grup’un markası Divanev, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Divanev, Mardin Artuklu'da yeni bir mağazanın açılışını gerçekleştirdi.

Gündem 5.08.2023 11:13:00 0
Divanev Mardin

İyi ve kaliteli bir ev yaşamının herkesin hakkı olduğu fikrinden yola çıkan Divanev,  mobilya grubunun yanı sıra yatak, baza,başlık gibi uyku dünyası ürünlerini, beyaz ve renkli tekstil ürünlerini halı ve aydınlatma gibi ev aksesuarlarını aynı çatı altında sunarak sektörde fark yaratan  bütünsel bir mağaza konsepti ile tüketiciye farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.


Bu konseptle Mardin Artuklu Nur Mahallesi Vali Ozan Caddesi üzerinde Divanev Gölbaşı şirketinin Yataş Grup ile işbirliği kapsamında bin 500 metre karelik alanda Divanev’in Mardin'deki ikinci  satış noktası faaliyete geçti. Mardin'de Divanev açılış törenine çok sayıda kanaat önderi, sivil toplum kuruluşu üyesi, siyasetçi ve iş insanı katıldı.


Mağaza sahibi Faruk Sarıboğa, "Divanev olarak, Yataş Grup kalitesi ve farkını Mardin’de 2. kez müşterilerimizle buluşturmamızın mutluluğunu yaşıyoruz insanlarımızın ihtiyaçlarına çözüm olması için Divanev olarak, üzerimizdeki sorumluluğumuzun son derece farkındayız. Divanev mağazalarımız ve Yataş Grup kalitesiyle, bölge halkının ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap verebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


Anahtar Kelimeler: Divanev Mardin' ikinci mağazasını