Dubai İletişim’de nano teknoloji ile ekran koruyucu derdine son

Mardin Kızıltepe’de hizmet veren Dubai İletişim  yenilikleri Kızıltepe’ye kazandırmaya devam ediyor. Teknolojik ürünlerin yanı sıra çizilen her türlü ürün için ekran koruyucular Dubai İletişim’de.

Ekonomi 15.03.2021 11:18:00 0
Dubai İletişim’de nano teknoloji ile ekran koruyucu derdine son

İletişim firmasının işletmecisi Mehmet Ertaş, Kızıltepe’ye yenilikleri getirmeye devam ettiklerini söyledi. Her türlü elektrik elektronik ürün, arabaların dikiz aynaları için  nano teknolojili  kesim makinesiyle her türlü ekran koruyucu yaptıklarını ifade eden Ertaş, “ Vatandaşların artık alım gücü düştü. Bunun için telefonlarını çok iyi korumaları lazım biz de özellikle pandemi sürecinde ürün tedarik etmede sorun yaşamamak adına, vatandaşa hızlı ve kaliteli hizmet vermek için yeni arayışlara girdik. Bu nano teknolojik kesim makinemiz sayesinde tüm ekran koruyucuları kendimiz üretebiliyoruz. Artık stok derdimiz de kalmadı.

İnternet mağazacılığı

Tüketicilerin artık ürünlerinin çoğunu internet üzerinden aldığını belirten Ertaş, “Dijitalleşen dünyamızda piyasada bulunana her ürünü özellikle bizim telefon ve aksesuarları internet ortamında bulmak çok kolay. Biz de Dubai İletişim ailesi olarak bütün ürünlerimizi internet ortamında satmaya başladık. Çok büyük bir yatırımla www.dubaiaksesuar.com internet mağazamızı kurduk. Artık müşterilerimiz istedikleri bütün ürünlerimize oradan ulaşabilirler.” dedi.