Düğün yolunda kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Kızıltepe ilçesinden Şanlıurfa`nın Ceylanpınar ilçesine düğüne gitmekte olan ailenin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 3`ü ağır 5 kişi yaralandı.

Yaşam 10.11.2014 08:02:38 0
Düğün yolunda kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Kızıltepe istikametinden Ceylanpınar ilçesine düğüne gitmekte olan Mustafa Bilik yönetimindeki 73 SD 628 plakalı otomobil, Kızıltepe- Ceyanpınar yolunun 20. kilometresinde şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada iki kişi ölürken, 2`si ağır 2’si çocuk toplam 4 kişi de yaralandı.

Araç sürücü Mustafa Bilik ve kardeşi İhsan Bilik (50) hayatını kaybederken araçta bulunan aynı aile ferdi 2 kadın ağır yaralandı, 7-8 yaşlarındaki 2 çocuk ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yaralılardan bir kadın ile 2 çocuk yoldan geçen özel bir araçla, diğer yaralılar ise olay yerine gelen ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan G.B`nin Diyarabakır`a sevk edildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan; vatandaşlar yolun darlığından şikayet ederek, yol dar olduğu için bu yolda trafik kazalarının sıklıkla meydana geldiğini ifade etti.