Durgan mazbatasını aldı

5. Olağan Kongresi`nde AK Parti Kızıltepe ilçe başkanlığına seçilen Avukat Murat Durgan mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Politika 27.11.2014 08:52:01 0
Durgan mazbatasını aldı

Kızıltepe Adliyesi`nde bulunan İlçe Seçim Kurulu Müdürü Cevat Cesur Yurdakul`u makamında ziyaret eden yeni, Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkan Murat Durgan, Mazbatasını Kızıltepe ilçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Bekir Kılıç`ın elinden aldı. Durgan ile birlikte yeni yönetim kurulu üyeleri de mazbatalarını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra yönetici arkadaşları ile İlçe başkanlığı binasına geçen Durgan, seçildiği yeni göreviyle ilgili ilk açıklamasını da burada yaptı.

Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkan Murat Durgan, bir çok ilden daha büyük bir potansiyele sahip olan ilçenin bulunduğu noktalardan çok daha iyi duruma getirilmesi için gayretli bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

"HALKA HİZMET HAKKA HİZMET ŞİARIYLA ÇALIŞACAĞIZ"

Yeni dönem ile ilgili açıklamada bulunan Durgan, "Geçtiğimiz Pazar Günü partimizin gerçekleştirilen 5. Olağan Kongresinde genel merkez yetkililerimizin takdiri, Milletvekillerimiz ve teşkilat mensubu dava arkadaşlarımızın desteğiyle, partili delege arkadaşlarımızın güveni ve teveccühü ile yeni dönem için arkadaşlarımızla birlikte göreve başlamış bulunuyoruz. Bize tevdi edilen yeni görev ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bugün resmen başlamış olduğumuz yeni sürecin Kızıltepemize, Mardinmize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kutsal görevi layıkıyla yürütmek için ben ve ekibim gece gündüz demeden Kızıltepe’nin isminin bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere taşınması için bütün samimiyetimizle mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Yeni dönem için yeni heyecanla; davaya sarılan güçlü bir teşkilat yapımızın olacağına inanıyorum. Ekibimizde yer alan tüm arkadaşlar çıktıkları yolun farkında olduklarını düşünüyorum. AK Parti felsefesini benimsemiş, Kızıltepe’nin her alandaki güçlü potansiyelinin farkında olan ve belirlenen hedefler doğrultusunda “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” şiar ve anlayışıyla çalışacak olan arkadaşlarımla birlikte inanıyorum ki güzel hizmetlere vesile olacağız."

"2023-2071 HEDEF VE VİZYONU İLE ÇALIŞMALARIMIZA YÖN VERECEĞİZ"

Görev süreci boyunca partinin ismine sadık bir anlayışla daima, haktan ve adaletten yana olacağını ifade eden Durgan şöyle devam etti: "Allah’ın izni ile artık Kızıltepe’miz için yeni bir dönem, yeni bir heyecan başlamıştır. Bizden önce görev yapan arkadaşlarımızın bizlere bıraktığı bayrağı, hep birlikte daha iyi noktalara taşıyacağız. Bu vesileyle her platformda Kızıltepe’mizin dertleriyle hemhal olup, önce sorunların tespiti ardından da çözüm noktasında üzerimize düşecek görevleri yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kızıltepe’miz hak ettiği yere gelecek ve Mardin’imizin yükselen marka değeri olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ülkemiz için koyduğu, 2023-2071 vizyon ve hedefleri doğrultusunda Kızıltepe’mizle özdeşleştirip, geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz."dedi.