Eczacı Yılmaz da Aday Adayı olduğu açıkladı

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte aday adayların isimleri belli olmaya başladı. AK Parti`den Midyat Belediye Başkanlığı`na talip olan Eczacı Cihat Yılmaz, başkanlık yarışında kendisininde olduğunu belirtti.

Politika 28.10.2013 08:51:44 0
Eczacı Yılmaz da Aday Adayı olduğu açıkladı

Midyat`a ve Midyatlılara hizmetkar olmak istediğini vurgulayan Ecz. Cihat Yılmaz, Belediye Başkanlık yarışında AK Parti`den aday adayı olacağını belirtti. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)`nin Midyat`ta ilk kurucu üyelerden biri olduğunu vurgulayan Yılmaz, Midyatlıların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtti.

Ecz. Cihat Yılmaz Kimdir?

1980 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde doğdu. İlkokulu Midyat Ali İhsan Kalmaz ilkokulunda, ortaokulu Midyat Cumhuriyet ortaokulunda ve liseyi de Midyat lisesinde okudu.1997 yılındaMidyat lisesinden mezun olduktan sonra aynı yılİstanbul Üniversitesi Eczacılık fakültesini kazandı.2001 yılında eczacılık fakültesini bitirip aynı yıl Midyat ’ ta ‘Yılmaz Eczanesi’ adıyla eczanesini açtı. 2003 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansına başladıktan sonra, 2005 yılında yüksek lisansımı tamamladı. Otomasyon sistemlerini kullanarak yönetim ve organizasyon, ekonomi alanlarında çalışmalar yapan Yılmaz, siyaset ve ekonomi alanlarında birçok eğitim ve sertifika programlarına katıldı. 

2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’ne kurucu üye olarak siyaset hayatına girdikten sonra, partide 2005 yılına kadar ilçe başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2002 - 2005 yılları arasında Midyat spor kulübünde başkanlığı, 2002 - 2004 yıllarında Şanlıurfa Eczacı Odası Midyat temsilciliği, 2004 - 2008 yılları arasında Mardin Eczacı Odası Midyat temsilciliği görevlerinin üstlendi. Yılmaz, ayrıca; evli ve 2 çocuk babası.