?Eğitim sistemi hep değişiyor?

Türkiye´de erken seçimin gelmesiyle 24 Haziran´da olan YKS sınavı 30 Haziran ? 1 Temmuz tarihine alındı.

Eğitim 16.05.2018 09:30:16 0
?Eğitim sistemi hep değişiyor?
Türkiye´nin erken seçime gideceği bu dönemlerde üniversiteye hazırlanan gençleri heyecanlandıran YKS sınavı erken seçimler nedeniyle 1 hafta ileriye alındı. Bununla ilgili açıklama yapan Doğru Seçenek Özel Eğitim Kursu Eğitim koçu Mahmut SADAK,
Türkiye´de eğitim sisteminin her geçen gün değiştiğini ve öğrencilerin bu eğitim sistemi değişikliğinden rahatsız olduğunu ve YKS´ye hazırlanan öğrencilerimizi daha da heyecanlı bir duruma koyacağını açıkladı.
 
Durum odur ki; ?Türk eğitim sistemindeki sorunlar ve aksaklıklar saymakla bitmeyecek kadar fazla. Akla ilk olarak beceri odaklı eğitim konusunda aşama kaydedilememesi geliyor. Bunun da temel sebebi tek bir müfredatın bütün ülke çapında bütün öğrencilere uygulanmaya çalışılması. TEOG´da, üniversite sınavlarında binlerce kişi tam puan alıyorken PİSA´da üst düzey öğrenci grubuna giren öğrenci yok? açıklamasını yapan PİSA Türkiye´nin eğitim sisteminde basit, anlaşılır ve daha eğlenceli yapmak daha verimli bir eğitim ve kalite sağlayacağını belirtti. (ABDULLAH YALÇIN)
 

Anahtar Kelimeler: Eğitim sistemi değişiyor